Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ενημέρωση για τη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου της ΠΟΣΔΕΠ

Η 2η μέρα των εργασιών του Συνεδρίου της ΠΟΣΔΕΠ ήταν η μέρα όλων των εκπλήξεων. Η ΕΠ ήταν η πιο περιζήτητη νύφη. 11 ψήφοι θα έκαναν τη διαφορά σε όποια μεγάλη παράταξη κι αν πήγαιναν... Λόγος για τον οποίο οι 11 ψήφοι της ΕΠ πήγαν απλώς ... σπίτι τους. Κατεβήκαμε μόνοι μας στις εκλογές για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ, συνεργαζόμενοι με μια αδελφή παράταξη στο ΕΜΠ, την Ακαδημαϊκή Πρωτοβουλία, εξ ου και η ονομασία του ψηφοδελτίου μας ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΑÏΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. Παρενέβησαν με εισηγήσεις τους οι Αλεξίου, Φείδας, Γκλαβίνης, Θανασάς και Χρυσανθόπουλος, που -ομολογημένως- έκαναν αίσθηση.


Κατά τα λοιπά, υπερψηφίστηκε ο προτεινόμενος προγραμματισμός δράσης της ΚΙΠΑΝ. Η ΣΥΣ κατεβαίνει στις εκλογές για τη Διοικούσα σε κοινό ψηφοδέλτιο με τους ακραίους του ΔΙΚΤΥΟΥ, σε μια παράταξη δημιουργημένη για τις περιστάσεις με τον τίτλο ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ. Τοερώτημα που τίθεται είναι αν μετά τη συνάντηση θα τα φτιάξουν κιόλας ή θα μείνουν απλώς... φίλοι.
Οι συνάδελφοι γιατροί της ΑΣΚΕΥ, στο δρόμο τους για την κατάληψη της προεδρίας της ΠΟΣΔΕΠ, συνέστησαν μια παράταξη-ομπρέλα, την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ, με την ελπίδα να προσελκύσουν και μη εισέτι ενταγμένους συναδέλφους.
Έτσι τα ψηφοδέλτια διαμορφώνονται ως εξής:
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ (ΑΣΚΕΥ και λοιποί)
ΚΙΠΑΝ
ΑΡΜΕ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (αυτοί είμαστε εμείς!)


Στο Συνέδριο σήμερα κυριάρχησε το θέμα του οικονομικού απολογισμού της ΠΟΣΔΕΠ, όπου εκτιλύχθηκαν σκηνές απείρου κάλους, που δικαίωσαν την επιλογή μας να κατέβουμε τελικά μόνοι μας.
 
Στην ΠΟΣΔΕΠ κατεβήκαμε με την αδελφή παράταξη του Κώστα Βουρνά στο
Μετσόβιο, την Ακαδημαϊκή Πρωτοβουλία. Εξ ου και το όνομα του
ψηφοδελτίου ... επικρατείας της Ενωτικής Πρωτοβουλίας: "Ενωτική
Ακαδημαϊκή Πρωτοβουλία".
οι υποψήφιοί μας
Σήμερα η ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου