Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

οι εκπρόσωποί μας στο Δ.Σ. του ΕΣΔΕΠ

Η Ενωτική Πρωτοβουλία θα εκπροσωπηθεί στο Δ.Σ. του ΕΣΔΕΠ από τους παρακάτω συναδέλφους:

  • Γιώργο Καλογερά
  • Χαράλαμπο Φείδα, και
  • Μιχάλη Χρυσανθόπουλο,

με αναπληρωματικούς κατ' αρχήν τους: 
  • Βενετία Αποστολίδου 
  • Γιώργο Ζωγραφίδη, και 
  • Χαρά Χαραλάμπους. 
Η Ενωτική Πρωτοβουλία, επειδή κατά πάγια τακτική η Εφορευτική Επιτροπή δεν προβαίνει στην ανακοίνωση των σταυρών των υποψηφίων, ενημερώνει τους συναδέλφους ότι οι σταυροί των δύο δικών της ψηφοδελτίων έχουν αναρτηθεί στο blog της:



http://enotikiauth.blogspot.gr


Σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΣΔΕΠ, η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα γίνεται μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την ημέρα των εκλογών.



Δήλωση Π. Γκλαβίνη στο Διάλογο (24-1-2013, 10:54’ μμ):


«Καθώς ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συναδέλφων που θα καθίσουν στις ηλεκτρικές καρέκλες του νέου Δ.Σ. του ΕΣΔΕΠ για λογαριασμό της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, οφείλω να εξηγήσω γιατί δεν συγκαταλέγομαι μεταξύ αυτών στους συναδέλφους εκείνους που στήριξαν με συγκινητικό τρόπο το νέο εγχείρημα και εμένα προσωπικά, τους οποίους και επιθυμώ να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου.
Οι προσδοκίες που γέννησε η ΕΠ και η μικρή επανάσταση που προκάλεσε η εμφάνισή της, αυξάνουν το βάρος που καλούνται να επωμισθούν οι συνάδελφοι που θα την εκπροσωπήσουν στο Δ.Σ. ενός νέου στην πραγματικότητα Συλλόγου, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2013.
Θα ήταν λάθος εάν μια νέα Παράταξη, που καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον νέο ΕΣΔΕΠ, κληρονομούσε αντιπαλότητες του παρελθόντος και οι εκπρόσωποί της γίνονταν προσφιλής στόχος ρεβανσιστικών επιθέσεων. Καλώς ή κακώς, κάποιοι έπρεπε να σηκώσουν το βάρος μιας τέτοιας αντιπαλότητας για να φτάσουν τα πράγματα ως εδώ.
Ορισμένοι πίστεψαν ότι μπορούσαν ες αεί να παίζουν μόνοι τους το δικό τους παιγνίδι στην έδρα τους. Κάποιοι έπρεπε, λοιπόν, να τους δώσουν να καταλάβουν πως δεν παίζουν πια μόνοι τους μονά-ζυγά δικά τους. Αυτό έγινε από παλιά και δεν ήταν εύκολο. Και πως κάποτε θα χάνανε και την έδρα τους. Αυτό έγινε προχθές και δεν ήταν απλό.
Συγκαταλέγομαι μεταξύ αυτών που συνέβαλαν στα παραπάνω, αλλά που τώρα πρέπει να παραμερίσουν γιατί έτσι προσφέρουν μεγαλύτερη υπηρεσία σε αυτό, τελικά, που αγαπάνε περισσότερο και τόχουν αποδείξει όταν χρειάστηκε: στο Πανεπιστήμιό τους».


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου